1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

FarmCamps Kaatsheuvel

Vanaf 1 juli openen zij officieel de ‘tentdeuren’ en zijn jullie van harte welkom op de boerderij!

Niet alles in Kaatsheuvel is een sprookje, want dit ontzettend mooie en gezellige paardenpension bestaat echt! Hier woont boerin Karin Smulders samen met “ons pap” en “ons mam”, man Dennis en hun 3 jonge en stoere kids. Op dit paardenpension wonen zo’n 35 pensionpaarden maar ook de 4 paarden van de familie Smulders. De hoofdrollen zijn echter weggelegd voor de Shetlanders: Tommy, Roxy, Knofje, Vienna, Sem, Rocky, Bella, Joep, Devin en de knuffel pony’s Spik en Span. Super lieve en betrouwbare pony’s die er aan gewend zijn om met kinderen om te gaan.

Maar op De Smulhoeve draait het niet alleen om de paarden en pony’s. In de familie zijn namelijk 2 kampen; het “paardenkamp” en het “voetbalkamp”. Want naast hun liefde voor de paarden zijn ze ook allemaal heel actief met voetbal. Hoe kan het ook anders met een vader die vroeger een aantal jaren professioneel gevoetbald heeft. Er wordt dan ook veel gesport op dit erf. Ook de gasten mogen meespelen en gebruikmaken van het voetbal- en tennisveld.

FarmCamps De Smulhoeve is daarom niet alleen dé plek voor paardenmeisjes en -jongens. Ook als je niet van paarden houdt is er genoeg te doen en te beleven. En wil je toch een keer het erf af, dan kun je op de fiets naar de Efteling of lopend naar de Loonse en Drunense Duinen.

Meer informatie & prijzen

Foto Farmcamps

De Smulhoeve © 2015