Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes beleef je bij de Smulhoeve. Ben je op zoek naar een origineel feestje, maar weet je niet wat of waar? Kom naar De Smulhoeve in Kaatsheuvel en beleef daar het te gekke ponyfeestje “Pret met een Shet” en “Lol met een Knol”. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van al het leuks op de boerderij met natuurlijk in de hoofdrol alle lieve Smulhoeve-paardjes. Gek op de boerderij? Naast de te gekke ponyfeestjes kun je bij de Smulhoeve ook terecht voor knotsgekke boerderij- en voetbalfeestjes.

Pret met een Shet

Al meer dan 6 jaar organiseren we het kinderfeestje Pret met een Shet en het is en blijft het topfeestje voor kinderen die een actief en origineel kinderfeestje willen. Voor kinderen vanaf 4 jaar organiseren we dit kinderfeestje met onze lieve shetlanders. We hebben verschillende knotgekgave programma’s voor de jarige en zijn/haar vriendjes.

Bekijk onze verschillende soorten kinderfeestjes en boek vandaag nog je kinderfeestje.

  • Brons
  • Zilver
  • Goud
  • Platina

Lol met een knol

Lol met een Knol! Dat zijn onze kinderfeestjes speciaal voor meiden en jongens die al ervaring hebben met paardrijden of al wat te ‘groot’ zijn voor onze lieve kleine Shetlanders. Tijdens deze feestjes rijd je op een grotere pony en mag je gezellig je pony borstelen en pimpen, in de bak rijden en gewoon jezelf helemaal uitleven op de hooiberg.

Het is makkelijk als je een minimale lichaamslengte hebt van 1.35 mtr. Omdat we ook zuinig zijn op onze shetlanders, adviseren om kinderen met een gewicht van +45 kilogram te laten rijden op onze grote pony’s.

Je kan kiezen uit een onze twintig superlieve pony’s in allerlei maten.

Kamperen

Boerderijfeestjes

Een boerderijfeestje organiseren maar niet persé ponyrijden? Dat kan ook bij De Smulhoeve. Leef je uit op de boerderij, duik in de hooiberg en kom knuffelen met onze boerderijdieren. Leven op de boerderij is altijd een feestje, maar speciaal voor de jarige en zijn/haar vriendjes maken we er een onvergetelijk feest van. Een hele middag knuffelen met onze lieve konijntjes of met Jet de poes, cadeautjes verstoppen in de hooiberg, spelen op het speelveld of een speurtocht doen en afsluiten met frietjes en knakworsten.

We hebben de leukste pakketten voor je samengesteld.

Bekijk onze mogelijkheden en neem contact op met Karin Smulders 06 – 28 18 59 39

Voetbalfeestjes

  • 1 arrangement
  • 2,5 à 3 uur op de boerderij een stoer voetbalfeest onder begeleiding van een voetbaltrainer
  • Voetbalskills en -trick leren
  • Voetbalplezier op de boerderij
  • Voetbalfeestje op de boerderij met groot voetbalveld
  • 1,5 uur voetbal en 1 tot 1,5 uur boerderijpret

Voetbalfeestje boeken? Neem contact op met Karin Smulders
06 – 28 18 59 39