Kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes beleef je bij de Smulhoeve. Ben je op zoek naar een origineel feestje, maar weet je niet wat of waar? Kom naar De Smulhoeve in Kaatsheuvel en beleef daar het te gekke ponyfeestje “Pret met een Shet”. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes genieten van al het leuks op de boerderij met natuurlijk in de hoofdrol alle lieve Smulhoeve-paardjes. Gek op de boerderij? Naast de te gekke ponyfeestjes kun je bij de Smulhoeve ook terecht voor een knotsgek boerderijfeestje.

Pret met een Shet

Al meer dan 6 jaar organiseren we het kinderfeestje Pret met een Shet en het is en blijft het topfeestje voor kinderen die een actief en origineel kinderfeestje willen. Voor kinderen vanaf 4 jaar organiseren we dit kinderfeestje met onze lieve shetlanders. We hebben verschillende knotgekgave programma’s voor de jarige en zijn/haar vriendjes.

Bekijk onze verschillende soorten kinderfeestjes en boek vandaag nog je kinderfeestje.

  • Brons
  • Zilver
  • Goud
  • Platina
Kamperen

Boerderijfeestje

Een boerderijfeestje organiseren maar niet persé ponyrijden? Dat kan ook bij De Smulhoeve. Leef je uit op de boerderij, duik in de hooiberg en kom knuffelen met onze boerderijdieren. Leven op de boerderij is altijd een feestje, maar speciaal voor de jarige en zijn/haar vriendjes maken we er een onvergetelijk feest van. Knuffelen met onze lieve konijntjes of met Jet de poes, cadeautjes verstoppen in de hooiberg, spelen op het speelveld of een speurtocht doen. We hebben een leuk pakket voor je samengesteld.